• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник Општине са сарадницима присуствовао хуманитарном концерту у новобеоградској Комбанк Арени – наставља се подршка Славици Обрадовић из Нове ПазовеУ Комбанк Арени на Новом Београду јуче је одржан хуманитарни концерт под називом "21 Тошетова песма за живот" у циљу прикупљања средстава за лечење Славице Обрадовић (38) из Нове Пазове, која је са 24 године оболела од аутоимуне болести јетре.

У акцију прикупљања помоћи укључила се и Општина Стара Пазова, а међу присутнима на концерту, заједно са својим сарадницима, био је и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, који се на почетку концерта кратко обратио и захвалио свим суграђанима и људима добре воље који су пружили руку помоћи Славици.

 

Општина Стара Пазова се од почетка прикључила акцији када је донирала одређена новчана средства, а потом и купила карте за поменути концерт како би и на тај начин помогла Славици да што пре оде на хитну трансплатацију јетре у Италији.

„Као први човек Општине Стара Пазова дужност ми је да искажем захвалност свим људима добре воље који су стали уз Славицу у њеној борби за живот, и не само уз њу већ и уз друге наше суграђане, који истрајавају у својој жељи да живе нормалан живот као и сви ми. Наша Општина је, кроз ову и друге акције, доказала да са правом носи назив Општина солидарности, зато ћемо и убудуће показивати хуманост на делу, али и још више после ове вечери која је постала оличење народне мудре изреке - добро чини, добром се надај. Хвала вам свима још једном на вашој хуманости“, истакао је Ђорђе Радиновић у свом обраћању.

Пошто се акција прикупљања неопходне суме новца и даље траје Општина наставља да апелује на све људе и грађане да помогну. Сви који желе да се прикључе овој хуманитарној акцији, могу своју донацију уплатити на рачуне:

  • Еуробанк ЕФГ” Број динарског је 250-2210000671200-34
  • Број девизног рачуна је РС35250221000214121012

Више информација можете пронаћи на www.slavica.ws или www.facebook.com/PomocZaNasuCaku.

Погледајте фотографије са концерта

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије