• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Национални стадион у Старој Пазови?Стара Пазова је једна од осам локација које су ушле у ужи избор за изградњу Националног стадиона, саопштено је из Фудбалског Савеза Србије. Могуће локације су и оне на којима су сада стадиони Црвене звезде, Партизана и Рада, као и земунско насеље Алтина, затим на месту где се спајају ауто-путеви Београд - Загреб и Београд - Нови Сад, иза блока 45 на Новом Бегораду и лука Београд.

Фудбалски савез Србије (ФСС), амбасада Велике Британије и компанија "Мејс" представили су овај пројекат који ће омогућити да се Србија кандидује за једног од организатора Европског шампионата 2020. године.

Стадион четврте категорије, на коме ће моћи да се играју полуфиналне и финалне утакмице Лиге шампиона објекат је који ће поседовати између 50 и 55 хиљада места за посетиоце. Нови објекат требало би да буде јавно-приватна инвестиција где ће држава пружити олакшице за домаћег или страног приватног инвеститора.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије