• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

До краја године преко 200 нових радних места у МилшпедуМеђународни друмски транспорт, авио бродски и железнички транспорт, складиштење и дистрибуција, само су део активности којима се бави “Милшпед”, водећи логистички систем у региону, чија је станица пословања смештена у једној од старопазовачких индустријских зона, тачније у Крњешевцима.

Ова водећа компанија кренула је у другу фазу изградње објекта логистичког центра, величине од 17 хиљада квадрата, чији се завршетак очекује крајем октобра месеца о.г.

“Желим да се захвалим Општинској управи Стара Пазова на изузетној сарадњи, јер смо добили сву потребну документацију и грађевинску дозволу у рекордном року” – истакао је Горан Матутиновић, специјални саветник директора компаније Милшпед. Тема конференције која је данас одржана у просторијама Општинске управе, била је друга фаза изградње овог логистичког центра, али и нова радна места која ће самим тим бити отворена. Преко 200 људи са старопазовачке општине ће на јесен ступити у радни однос и тиме постати део ове велике компаније у којој је тренутно запослено преко 800 радника.

“Ово је само почетак, кључни проблем јесте незапосленост, али наш циљ и наша визија је да до краја мандата сви незапослени ступе у радни однос. Ми имамо одличну сарадњу са свим привредницима са наше општине, у контакту смо како са домаћим тако и са иностраним инвеститорима, што нам омогућава да грађанима са наше територије обезбедимо бољу и сигурнију будућност. Веома сам срећан што ћемо сарадњу са Милшпедом крунисати на јесен и што ће се запослити толики број људи.” – изјавио је први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић.

Циљ Милшпеда је да изградњом овог објекта и сваког следећег постави ову компанију на водеће место у југоисточној Европи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије