• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Реновиране просторије у Позоришној салиСвлачионице, гардероба и музичка сала у оквиру Позоришне сале у Старој Пазови, први пут су реновирани након двадесет и пет година. Просторије које се налазе у сутерену испод саме бине, задесило је и пар мањих поплава које су отавиле трага али штете нису никада озбиљно саниране.

Захваљујући подршци локалне самоуправе и Дирекције за изградњу, комплетан простор је окречен, поправљена су и обновљена сва врата и прозори, урађено је спуштање плафона, постављене су нове подне облоге, нова огледала, део плафона где је покретни део бине офарбан је и заштићен, префарбана и обновљена су сва грејна тела и још доста ситних радова везана за расвету и декор простора. Овом инвестицијом Центру за културу обезбеђени су кавлитетни услови за даљу организацију и рализацију културних дешавања у Старој Пазови. Сама инвестиција нема толико велику финансијску вредност колико моралну. Кроз овај објекат годишње прође скоро 4000 разних учесника, првенствено деце, са територије општине Стара Пазова, гостију из целог Срема, Војводине и иностранства.

Иако ови радови нису били планирани буџетом, обезбеђена су потребна средства у висини од око 300 хиљада динара, јер је овај простор био у веома лошем стању, - истакао је директор Дирекције за изградњу Општине Стара Пазова Недељко Ковачевић.

У наредном периоду радиће се на електроинсталацији а затим и на техничком опремању, и самом уређењу комплетне Позоришне сале.

Фотографије реновираних просторија можете погледати у галерији фотографија: Реновиране просторије у Позоришној сали

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије