• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ngНеколико стотина малишана присуствовало је у понедељак дочеку Дечије нове године, где су у пратњи родитеља уживали у правој новогодишњој чаролији. Деда Мраз, Дечији хор, глумци, рецитатори, изложба цртежа ПУ „Полетарац“, само су део новогодишње авантуре која је на старопазовачком тргу почела 31. децембра тачно у подне.

Упркос хладном времену, завидан број малишана пратио је и учествовао у новогодишњем програму. Деда Мраз је уручио три награде за Најлепшу новогодишњу капу, али и поред тога сва остала деца су била награђена. Велики број слаткиша, играчака за снег и рекреацију, добило је свако дете које је присуствовало овој манифестацији.

Велико интересовање свих присутних је изазвао и продајни штанд УНИЦЕФ-а (Дечји фонд Уједињених нација, водећа светска организација која брине о деци, њиховим правима и потребама) на коме су се нашли интересантни производи из новогодишње колекције, чијом су куповином родитељи видно обрадовали своју децу и директно пружили допринос раду Уницеф-а на побољшању услова за децу у Србији.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије