• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Особа са инвалидитетом има свуда у свету и у свим слојевима сваког друштва. Према проценама УН, проблем инвалидности је много већи него што се иначе мисли. Старопазовачка Општина има неколико удружења инвалида, и две особе са инвалидитетом који су запослени у Локалној самоуправи.

Снежана и Владислав, радници Општинске управе, у свакодневној су комуникацији са грађанима што им је у опису радног места.

Владислав комуницира са грађанима путем Контакт центра, и тако их усмерава ка бржем решавању проблема, док Снежана ради на Инфо пулту, где грађанима даје све потребне најосновније информације везане за Општину.

Овај млади брачни пар судбоносно “Да” изговорио је у присуству својих најближих и специјалног госта на венчању, председника општине Ђорђа Радиновића. “Сви смо једнаки. Јасно је да нажалост живимо у средини где су особе са инвалидитетом већим делом дискримисане, али то у старопазовачкој општини није дозвољено. Ово је само мали гест и поклон младенцима, који је такав да је и њима и мени изазвао сузе радоснице. Веома дирљива церемонија крунисања њихове љубави. Ово је поклон њима.” – истакао је председник општине Ђорђе Радиновић.

Снежана и Владислав, најомиљенији радници Локалне самоуправе на поклон од председника општине добили су комплетну организацију венчања, као и бурме.

“Ми смо председника позвали на наше венчање, али нисмо се надали оволиком поклону. Мислили смо да неће имати времена ни да се појави на свадби. Веома смо срећни што нам је надлежни првенствено добар човек, и заиста ћемо се трудити да оправдамо његово поверење и да у послу будемо још бољи” – истакли су Снежана и Владислав.

“Без текста сам, ово је заиста први пут да нам неко оволико пружи. Заиста сам дирнута, председник нас је толико одушевио да не постоје речи којима можемо да изразимо толику срећу и захвалноист” – рекла је Гордана Тунић, Снежанина мајка.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије