• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

BecНа позив Милована Божиновића, нашег амбасадора у Аустрији, први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, посетио је Беч, где је представио нашу општину и разговарао о будућим инвестицијама које Аустрија и Немачка планирају у нашој држави, а које ће се директно усмерити ка Старој Пазови.
Само сазнање да старопазовачка општина има изванредан географски положај и да је пресецају све важне саобраћајнице, аутопут (Е 70) - Коридор 10, аутопут (Е75), магистрани пут М-22/1, и регионални путеви Р-106, Р-121, било је и више него довољно да се велики број привредника заинтересује за нашу општину.
У септембру о.г. преко двадесет инвеститора из Немачке и Аустрије посетиће Стару Пазову, како би се боље упознали са капацитетима које она поседује и уверили у њен одличан географски положај. Један од инвеститора је и аустријска компанија "Ајмакс", која се бави изградњом пословног простора, бизнис паркова и логистичких центара, којој је веома стало да инвестира у Стару Пазову, јер планира снажан улазак на источноевропско тржиште, инвестирајући у Пољској, Словачкој, Румунији, Украјини и друге земље региона.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије