• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

 

Slovaci u dijaspori“Веома сам срећан што чујем да Словаци у Старој Пазови заиста лепо живе, да су поштовани и цењени од стране локалне самоуправе која брине о институцијама у којима се негује и чува култура, традиција и идентитет националних мањина које у њој живе. Увек ме лепо дочекате, и код вас се осећам као у домовини. Знам да ћемо досадашњу сарадњу наставити и у предстојећем периоду. Представићу вам неколико планова који ће се сигурно  реализовати.” – истакао је Игор Фурђик, председник Канцеларије за Словаке у дијаспори, приликом посете Старој Пазови.

У пратњи општинских челника, Игор Фурђик посетио је СКУД-а Јанко Чмелик где се упознао са тренутним радом овог Друштва. Обилазак је такође подразумевао и посету Основној школи и месном одбору Матице Словачке. Посета се завршила обиласком парохијског дома, где се уважени гост  упознао са радом и потребама Словачке евангелистичке цркве.

Фурђика, који је до 2010. године био амбасадор Словачке  у Београду, у име Локалне самоуправе примио је Бојан Коврлија, секретар у кабинету председика општине, који је у пријтељском разговору говорио о добрим односима Србије и Словачке као и о потенцијалним улагањима у нашу општину.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије