• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Привреда у старопазовачкој општини је озбиљна тема, јер нисам задовољан досадашњим радом Општинске управе када су инвестиције у питању. Лично ћу се ангажовати на том пољу, јер су поједини  инвеститори чекали и до пет година да добију потребне дозволе.” Нагласио је на редовној конференцији за новинаре, Ђорђе Радиновић  председник општине Стара Пазова.

 Ђорђе Радиновић је истакао да општина има огромна дуговања, само кредита који износи око 4 милиона евра “Колико видим за ових неколико дана колико сам на председничкој функцији, велики су проблеми финансијске природе, али нисам се ни изненадио, цела држава је у таквој ситуацији. Мислим да имам способности да изађемо из свега тога. Моја предизборна обећања ће бити испуњена и најављујем формирање Канцеларије за брзе одговоре која ће омогућити уклањање бирократских баријера између инвеститора и општине. Током ове године очекујем неколико важних инвеститора из Русије, Кине и Јапана, који ће од стране Владе Србије бити усмерени ка нашој општини.”

 Новоименовани директори јавних предузећа као и они који ће почетком јесени бити на функцијама, морају се показати делима, а не страначком припадношћу. Они који на првом тромесечју не буду имали добре резултате биће смењени, чак по цену коалиционе подршке. Први човек старопазовачке општине је свестан чињенице да у општини као и целој Србији има много социјално угрожених грађана и обећао је помоћ. “Сваког петка ћу примати грађане од 10:00 до 15:00 часова, и сигурно ћу увидети њихове проблеме, како социјално угрожених тако и свих осталих који желе да разговарају са мном.” – додао је Радиновић и најавио посету председника Србије Томислава Николића, Старој Пазови.

Када завршимо стазу која ће спајати Стару и Нову Пазову, радићемо на томе да до краја мандата сва места старопазовачке општине буду спојена пешачко – бициклистичким стазама.” – рекао је за крај конференције први човек старопазовачке општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије