• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

FudbalРевијалном утакмицом између екипа јавних личности, у којој су играле и легенде српског фудбала и новинарске екипе, Фудбалски савез Србије и „Кока-Кола систем“ обележили су Дан фудбала у Спортском центру у Старој Пазови. Утакмици је присуствовало и неколико стотина деце. У оквиру манифестације одржан је Кока-Кола куп за ђаке осам основних школа из Батајнице, Нове и Старе Пазове, Војке и Старих Бановаца, прикључених програму „Моја школа - мој клуб“, чији је циљ да основне школе широм земље добију своје фудбалске клубове. У тиму познатих личности заиграли су - Владимир Петровић  Пижон, Душан Савић, Дарко Тешовић, популарни Моша из филма Монтевидео-бог те видео, глумац Петар Стругар, затим, Петар Пуача, Мирослав Чермељ, Иван Зељковић, Тања Петровић позната каратисткиња и многи други, а наступио је и Горан Јовић председник општине који се на терену појавио у другом полувремену и који је подржао ову манифестацију, која је у два дана окупила велики број деце који су играли фудбал и имали прилику да се друже. Селектор тима Јавних личности је био Станислав Караси, а за тим новинара које су са клупе предводили Иван Голац и Вујадин Вујовић наступили су, - Милан Биговић, Милан Тешановић, Милојко Пантић, Небојша Петровић, Дејан Пантелић, Ненад Стефановић и многи други. Резулат је био у другом плану, јер је најважније било дружење. Програм је водио Воја Недељковић, а судили су Синиша Сремац из Руме и бивше међународне судије, Урош Суботић из Инђије и Јовица Шавија из Нове Пазове.

У оквиру манифестације Кока Кола куп за ученике ОШ који су укључени у програм „Моја школа-мој клуб“ у Старој Пазови је организован по други пут и то у Спортском центру. Дан фудбала како се ова манифестација још зове се прославља у целој Европи под окриљем Уефа, а у Србији се обележава разним манифестацијама, а све са циљем да фудбал играју сви без обзира на узраст и пол.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије