• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

zoran-lepsanovicГрадски тамбурашки оркестар Стара Пазова под руководством Љубинка Лазића одржао је Годишњи концерт у позоришној сали у Старој Пазови, уз госте, солисту на виолини Јована Богосављевића и Бојану Совиљ за клавиром. 

Чланови Градског тамбурашког оркестра изводили су познате песме Рибље чорбе у свом аранжману, а у програму забавних и народних песма, као и увек, публику је одушевио тенор најстаријег члана оркестра Зорана Лепшановића. Соло деонице на тамбури имао је и Милош Продановић. Припремљен програм је завршен, као и прошле године, песмом „Свирци моји“ али је одушевљена публика измамила бис и омиљену песму из серије„Вратиће се роде“. Непосредно пре почетка годишењег концерта Градског тамбурашког оркестра у холу позоришне сале у Старој Пазови,  приређена је промоција ДВД издања прошлогодишњег концерта овог оркестра која се налази у продаји и чија цена износи 300 динара.

 

 


одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије