• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Два највећа насеља старопазовачке општине Стара и Нова Пазова, ускоро ће бити повезана пешачко -  бициклистичком стазом. Стаза чија ће дужина износити 3,5 км подразумеваће и јавну расвету, како за пешаке и бициклисте са једне стране, тако и за возила на магистралном путу са друге стране. На радост наших грађана након изградње стазе, биће постављене клупе, корпе за отпатке, а целокупан пројекат ће се улепшати зеленилом.

У просторијама локалне самоуправе, уговор  о изградњи пешачко – бициклистичке стазе потписали су Гуентхер Хартвегер, директор “Стррабаг” д.о.о. и Јован Тишма, директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова. Инвеститор радова који требају да крену ускоро је Општина Стара Пазова, а извођач ће бити Конзорцијум “Страбаг” д.о.о. Београд, “Војводинапут” а.д. Панчево, и “Архипро” д.о.о. Београд.

 “Наши грађани ће моћи да користе стазу за пешачење, трчање, вожњу бициклом, а понајвише стаза ће користити за лакши долазак до комплекса базена, који ће од јуна о.г. бити отворен за грађане. Ово је заиста велики корак, јер ће комуникација између наша два највећа места бити на много вишем нивоу,и ово је само степен  више да наша општина добије статус града.” - истакао је Горан Јовић, председник општине Стара Пазова.

Драго ми је што сам укључен у овај пројекат, јер заиста желим да радим у Србији. Хвала представницима Општине Стара Пазова што су ми указали поверење, а ја ћу се трудити да радове завршимо у року, и што квалитетније.”– додао је Guenther Hartveger, директор “Strrabag” д.о.о.

Пешачко – бициклистичка стаза ће се простирати од скретања за Војку код ресторана “Путник” у Старој Пазови, до уласка у Нову Пазову, тачније до раскрснице Стара Пазова – Нова Пазова – Војка – Стари Бановци.

Инвестициона вредност пројекта је око 64 милиона динара. 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије