• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Поред убрзаног развоја електронске трговине у свету, сведоци смо повезаног феномена који је назван Електронска управа Информационог друштва или еУправа. Општина Стара Пазова као део локалне самоуправе која је од увек била пионир у увођењу нових приступа и нових технологија на задовољство грађана, и у овој области постиже значајне резултате.

Стога, сви заинтересовани грађани могу да присуствују презентацији, и представљању функционисања еУправе, у среду, 11. априла са почетком у 12:00 часова, у Белој згради (велика сала) у Старој Пазови.

На презентацији ће бити обухваћени и представљени:

  • Електронски салтер (еШалтер) – Wеб сервиси

Софтверско решење Електронски шалтер (TSG DESKware) обезбеђује корисницима услуга Општине сигуран, једноставан и ефикасан начин да електронским путем поднесу захтев и изврше сву потребну коресподенцију са Институцијом, како би по завршетку процеса преузели решење по захтеву.

 

  • Софтверско решење за подршку рада писарнице (еПисарница)

Софтверско решење еПисарница омогућава потпуну аутоматизацију пословних процеса Општинске писарнице и ефикасну услугу Општинске управе.

 

  • Електронске матичне књиге (еМатичне књиге)

Електронске матичне књиге је софтверска апликација која је креирана у складу са захтевима Министарства за државну управу и локалну самоуправу, у циљу успостављања другог примерка матичних књига и вођења свих матичних података на једном месту у складу са Законом о матичним књигама и потребама матичних служби.

У локалном контексту поменуте иницијативе доприносе бржем економском и социјалном развоју Општине. Ефикасни сервиси доприносе привлачењу инвестиција и бржем привредном развоју.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије