• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Центар за дијализу Стара ПазоваКомплетно опремљен центар за дијализу у Старој Пазови који кроз неколико дана треба да почне са радом, у пратњи председника општине Стара Пазова Горана Јовића, и осталих челника наше општине обишао је председник Србије Борис Тадић.

"Ово што сам видео је корак према становништву, људима који имају посебне потребе за лечење, и то је један корак који омогућава олакшање живота, онима који у овом случају трпе бубрежне болести.  Поред регионалних центара за дијализу, формирају се центри у оквиру Дома здравља као што је у Старој Пазови. Стара Пазова неће више бити позната само по Кући фудбала него и по свему осталом, изузетно сам задовољан овим што сам видео, стварно свака част." Истакао је Тадић, обраћајући се присутним докторима, сестрама и челницима општине Стара Пазова.

Опремање центра за дијализу и набавку потребних апарата финансирала је Влада Италије. "Овим пројектом крунисали смо сарадњу са Владом Италије, основни циљ је био, да се пацијентима са овог подручја који свакодневно путују и пређу чак и по сто километара до неких дијализних центара, омогући лакши и пријатнији живот."  Нагласио је Жељко Катић, директор Дома здравља у Старој Пазови.

На територији општине Стара Пазова има преко тридесет пацијената којима су потребне услуге центра за дијализу, и који више неће морати да одлазе у Београд или Сремску Митровицу на лечење. Исто важи и за пацијенте са територије општина Инђија и Пећинци, који ће такође моћи да обављају лечење у Старој Пазови.

Центар за дијализу смештен је у Старој Пазови у улици Доситејева бр.2 

више фотографија ОВДЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије