• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Ријечка група ФИТРијечка група Фит после скоро 20 година опет наступа у Србији. Легендарни бенд наступаће по први пут у својој каријери у Старој Пазови за Дан заљубљених, 14. фебруара у 20:00 часова у позоришној сали. На турнеји у Србији, група Фит одржаће четири концерта, два у Београду, један у Новом Саду и један у Старој Пазови.

Љубитељи групе Фит имаће задовољство да уживају уз прослављене велике хитове “Мачка”, “Дај ми руку” и “Заборавит ћу све", а такође ће имати прилику да чују песме са последњег албума, издатог 2011. год. који такође носи назив "2011", јер садржи 11 песама. На стара добра времена подсетиће вас оригинални Фит-овци, певач Давор Лукас, гитариста Жорко Опачић и басиста Миро Тешевић уз помоћ новог бубњара Алена Тибљаша.

На данашњој конференцији одржаној поводом наступајућег концерта, присуствовали су Бранимир Бане Локнер, музички критичар и свакако се може рећи и да је "Добри дух еx и садашње YU рок сцене" и Драгиша Радуловић, главни уредник “Time machine music” интернет музичког магазина. Они су представили и подсетили укратко на фронтмене групе Фит.
Александер Бако, директор Културног центра, најавио је љубитељима групе Фит, да је улаз на концерт бесплатан и да је то поклон Општине Стара Пазова и Центра за културу свим заљубљенима, и онима који то желе да буду.

Комплетан нови албум под називом "2011" може се преузети са сајта бенда www.fitrijeka.com

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије