• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

“Успешни предузетници и менаџери Србије 2011” драгоцена је књига која садржи 70 прича, 70 сведочења, 70 савета и препорука како се заснива и ствара успешан посао, како се руководи и на пут успеха бизнис води. Ова књига понајвише ће бити корисна будућим поколењима, јер сведочи о томе ко привредно и економски подиже и обнавља Србију.

Председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић од стране стручњака, сврстан је у 70 најбољих и најуспешнијих предузетника и менаџера Србије. Поред тога што је општина Стара Пазова проглашена за најбољу локалну самоуправу у Србији у 2011. год. логично је да ту исту локалну самоуправу предводи знање, умеће, способност и љубав према том послу. У Књизи је направљено поређење и наговештено је, да је општина Стара Пазова већ деценијама позната по приватном предузетништву која је такође била једна од најуспешнијих у области мале привреде у бившој Југославији. Данас је Стара Пазова по подацима Регионалне привредне коморе најразвијенија општина у Срему. Једна је од најуспешнијих општина у Србији по привлачењу инвестиција.

Први човек старопазовачке општине истакао је у интервјуу за књигу: “Стара Пазова је општина у којој се не отпуштају радници, што је данас реткост у Србији. Успех је тим већи што смо за релативно кратко време, у последње три године, постигли завидне резултате и што је Стара Пазова постала позната инвестициона оаза, како за домаће тако и за стране инвеститоре.”

Књига “Успешни предузетници и менаџери Србије 2011” може бити од велике користи младим и будућим предузетницима и менаџерима, као буквар практичног предузетништва и менаџмента у коме из прве руке могу да науче како на ваљан начин да запливају у немирним предузетничким и менаџерским водама, и како да изађу на стазу успеха.

Први човек старопазовачке општине дао је неколико савета и предочио младима шта значи бити председник једне успешне општине и како се функционише на тој одговорној позицији.

Да би се успешно обављао неки посао, основни предуслов је да се тај посао воли. Морате се у потпуности посветити том послу. Посао који тренутно обављам захтева много рада, одрицања, али ако се све то воли, онда није тешко а и добри резултати не изостају. Овај посао нема радно време, ако схватите да сте председник само у радно време, а затим да одете кући, да се одморите, прочитате новине и уживате до сутра ујутру, онда је боље да се не бавите овим послом. Морате схватити да овако одговоран посао тражи ваше ангажовање 24 сата дневно. Кажем често да је лепо бити председник једне општине у којој се дешавају лепе ствари. Лепо је када знате да сте креатор тих лепих промена.”

Титулу најбољих и најуспешнијих поред председника општине Стара Пазова Горана Јовића, понели су и Мирослав Богићевић , Фармаком МБ Шабац, Миломир Глигоријевић, ТелеГроуп Београд, Драган Буђевац, Маце Београд, и други.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије