• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Други фестивал меда у Старој ПазовиКако би коришћење меда постало здрава навика свих становника Старе Пазове, Туристичка организација и еколошки покрет “Еко сан” организовали су други Фестивал меда под покровитељством Општине Стара Пазова. Излагачи су донели најбоље пчелиње производе и понудили их по приступачнијим ценама. “Да сачувамо пчеле-у ред за мед” био је назив овогодишњег фестивала меда, који претендује да постане једна у низу манифестација од туристичког значаја.

Свечаном отварању другог фестивала меда присуствовао је и председник општине Горан Јовић . „Наша општина поред свих оних привредних акција које има, морам да кажем да у последње три године посебну пажњу придаје ономе што зовемо очување животне средине, екологија и здрав живот. То је пре свега захваљујући томе што смо препознали да су то сегменти веома важни за функционисање једне здраве локалне заједнице, а буџетом за следећу годину су предвиђена много већа средства за овакве акције.  Сви они који желе да наша Пазова, наша општина, да наши суграђани осете да живе у здравој средини, да се боре за очување животне средине имаће нашу подршку“ истакао је председник Јовић.

По речима председнице еколошког покрета „Еко Сан“ Мирјане Домоњи, овај фестивал је био и едукативног карактера. Ученицима основних школа био је приказан филм „Живот из кошнице“, такође фестивал је пратио и предавање бројних стручњака и професора.

Фестивал меда обухватао је и продајну изложбу, на којој су биле разне врсте меда, козметика од меда, колачи, и сл.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије