• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Асфалтирање Крајишке и Београдске улице У низу улица које се у складу с планом и програмом рада Дирекције за изградњу општине Стара Пазова асфалтирају у овој години су и улице Крајишка и Београдска у Новој Пазови. Крајем прошле недеље у дужини од по 300 метара урађен је завршни слој асфалта у овим улицама.

Директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова господин Јован Тишма нагласио је да ће се асфалтирање наставити даље поред Новог гробља и цркве и да ће повезати овај део града с Индустријском зоном. Извођење радова у поменутим улицама са господином Тишмом обишао је и председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић, који је том приликом истакао да је задовољан што се овде и у децембру ради, када се у другим општинама сумирају резултати урађеног.
"Ми још увек рачуне не можемо да сводимо јер ћемо до 31. децембра гледати шта може да се уради, а онда ћемо у јануару направити један резиме." наглашава председник Јовић и додаје да грађани Крајишке и Београдске улице имају разлога за задовољство јер су праве улице добили после толико времена. Бојана Лончар каже да је с овим асфалтирањем извршено и њено предизборно обећање из 2008. године, а Зоран Зубац, председник ИО Савета МЗ Нова Пазова захвалио се Дирекцији и Општини на испуњеном обећању и нагласио да ће се и убудеће трудити да све улице у Новој Пазови буду асфалтиране.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије