• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ВЕЛИКО ГРАДИЛИШТЕУ општини Стара Пазова последњих неколико недеља, гради се на једанаест великих градилишта, где се улаже око 450 милиона динара. Председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић, у пратњи директора Дирекције за изградњу господина Јована Тишме, и покрајинског посланика господина Душана Инђића, обишао је инфраструктурне инвестиције у општини Стара Пазова, и најавио да ће већина радова бити завршена до Нове године.


Две највеће инвестиције у општини Стара Пазова су строги центар Старе Пазове и комплекси базена између Старе и Нове Пазове. Поред ових радова локална самоуправа спроводи радове на још неколико градилишта широм општине. Само у Старој Пазови има 4 градилишта, поред центра у коме се проширује коловоз, ту су и изградња тротоара у улици Мирослава Антића, уређење паркинга у Карађорђевој улици код суда, и двориште Евангелистичке цркве.

“Ми ћемо до краја године угледати и најновије семафоре и бициклистичке стазе. Апелујем на све учеснике у саобраћају да буду стрпљиви, знам да није згодно”, нагласио је Јован Тишма, директор Дирекције за изградњу општине.
И Нова Пазова добија неколико значајних пројеката. Прво, биће решен дугогодишњи проблем непријатних мириса канала у Колубарској улици, јер се канал затвара, потом изградња терена од вештачке траве на стадиону фудбалског клуба “Раднички “ и адаптација простора Месне канцеларије. Један од највећих пројеката јесте претварање некултивисане локације у прелепи парк, чије је уређење у току.
“Мислим да ће грађани бити изузетно задовољни, јер оно што смо ми направили по питању уређења дивљих површина и депонија нико пре нас није радио”, Истакао је Зоран Зубац, председник Управног Одбора Месне заједнице Нова Пазова. Оно о чему се највише причало јесте изградња комплекса базена између Старе и Нове Пазове. 95 посто радова је већ завршено, а сви посетиоци ће моћи да користе неколико базена, водених површина око 1.500 метара квадратних и пратеће садржаје, тобогане, свлачионице направљене од најсавременијих материјала. Ова инвестиција вредна је око 325 милиона динара.
“Реално радови овде не касне, ради се темељно и квалитетно и оно што је сасвим сигурно јесте да ће следећег лета наши грађани моћи овде да се купају. Мислим да заиста не постоји општина у Србији, у којој у оваква кризна времена има већих инвестиција од наше." тврди први човек општине, Горан Јовић. Ни пазовачка села неће остати без пројеката. Тако је у Голубинцима већ адаптиран кошаркашки терен и постављена тартан подлога, а село Војка ће добити потпуно уређен парк у центру. Надлежни су најавили ускоро обилазак најзначајнијих инвестиција у подунавским местима.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије