• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Да је данска компанија Грундфос заиста решена да успостави платформу и доминацију тржиштем Источне европе по питању свог производног програма, превасходно широке палете пумпи за разне намене, а да у Србији успостави производњу, могло се закључити 06.07.2011. године кад је у новопазовачкој индустријској зони отворен модеран погон за производњу пумпи, што представља само први корак будући да је за идућу годину предвиђено отварање регионалног центра у Инђији на површини од 25.000 м2, у чију прву фазу изградње ће бити уложено 50 милиона евра, а у старту ће бити запослено 300 радника и помоћног особља.

Отварањем погона у Новој Пазови намера менаџмента компаније је била да утемељи организацију која ће бити способна да се носи са изазовима, као и да обезбеди производни замах за много већи обим производње који ће до 2013. године уследити у Инђији. Свечаном отварању погона присуствовао је и Џим Тофт Нилсен, генерални менаџер „Грундфос Србија“ д.о.о., Верица Калановић, потпредседница Владе Републике Србије, Бојан Пајтић, председник АП Војводине, Мете Кјуел Нилсен, амбасадорка Данске и Ларс Агард, извршни потпредседник Грундфос групе, као и представници локалне самоуправе на челу са председником општине Гораном Јовићем, начелницом Општинске управе Радмилом Одобашић и замеником председника СО Стара Пазова Срђаном Станковићем. Након свечаног пресецања врпце уследио је обилазак модерног погона а потом коктел за све присутне. Подсетимо на крају да је Грундфос са 16 милиона произведених јединица водећи светски произвођач пумпи свих намена. У широком производном програму су циркулационе пумпе за грејање и климатизацију, центрифугалне пумпе за индустрију, водоснабдевање, отпадне воде и дозирање.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије