• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У четвртак, 07. јула 2011. године председник општине Горан Јовић потписао је уговор са Миланом Мирићем, директором Регионалне развојне агенције Срема, од важности за регионални развој Сремског округа. Потписивању уговора присуствовао је Миодраг Јововић, заменик покрајинског секретара за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

Наша општина је недавно добила сертификат о повољном пословном окружењу што говори да је привлачна за улагања и инвестирање. Да би се развој локалне самоуправе усмерио у правом смеру, ка Европским интеграцијама, оснивање развојне агенције је било неопходно рекао је Јовић по потписивању уговора. Стара Пазова је друга општина потписник уговора, а у наредних десет дана потписивањем овог документа са свих седам сремских општина, агенција ће стећи кредибилитет пред националним институцијама и инвеститорима у Сремском региону, навео је Милан Мирић, директор регионалне развојне агенције Срем. Потписивању уговора присуствовали су и Џенет Кајл, саветник консултант за регионални развој, Џон Галагер, саветник за регионалну развој из програма РСЕДП, Николина Инђић, члан скупштине оснивача и Вера Драговић, представник програма РСЕДП. Прилог РТВ Стара Пазова са потписивања уговора можете погледати овде.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије