• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник општине Стара Пазова приредио је пријем за ученике ШОСО "Антон скала" који су учествовали на државном првенству ученика специјалних школа у атлетици и стоном тенису које је одржано у Бајиној Башти. На овом такмичењу учествовало је десет ученика: Жељко Омеровић, Стефан Чонкић, Зоран Чонкић, Зора Омеровић, Љиљана Павловић, Милица Стамболић, Сања Поп, Мирослава Орељ, Дејана Димић и Мирјана Јелисавац.

У стоном тенису за основне школе, девојчице су заузеле прво место, а дечаци друго, док је у појединачној конкуренцији Љиљана Павловић освојила прво место, а Милица Стамболић и Зоран Чонкић, друго. Такође, у овој дисциплини за средње школе и дечаци и девојчице, екипно су заузели прво место. У појединачној конкуренцији Зора Омеровић била је прва без изгубљеног сета а друго место су заузели Мирјана Јелисавац, (дневни боравак "Искорак") и Жељко Омеровић. У атлетици у категорији основних школа девојчице су екипно заузеле друго место. Милица Стамбоилић у скоку у даљ заузела је у појединачној конкуренцији друго место, као и у трчању на 60 метара. Љиљана Павловић је у скоку у даљ и бацању кугле појединачно заузела друго место, док је друго место у бацању кугле у појединачној конкуренцији заузела и Зора Омеровић. Тако је старопазовачка ШОСО "Антон Скала" у генералном пласману за средње школе освојила прво место, а у генералном пласману основних школа, друго. Овако добар успех ученици су остарили под вођством наставника Миреле Вјештице и Радомира Митића. Задовољан успесима постигнутим на републичком нивоу, председник општине је похвалио ученике ове школе. Поред скромних поклона које им је на пријему уручио, председник Горан Јовић је рекао да ће им општина поклонити нови сто за стони тенис и поправити паркет у сали у којој тренирају. Што се тиче, атлетике, нагласио је да ће им се омогућити тренирање на стадиону ФК "Јединство", као и на тартан стазама у Кући фудбала. - "Антон Скала" већ годинама постиже сјајне резултате како у областима образовања, тако на спортским пољима. Они су осветлали образ општини, где год су ишли - рекао је председник Јовић и предложио да идуће године учествују и на покрајинском првенству ових школа у атлетици и стоном тенису. Подршка локалне самоуправе, сигурно неће изостати.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије