• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Дирекција за изградњу општине Стара Пазова започела је радове на изградњи тротоара у улицама Бранка Радичевића и Николе Момчиловића у Старој Пазови. Планирана вредност инвестиције износи око три милиона динара, а очекује се да радови буду завршени почетком августа. Изградњу тротоара, грађани поменутих улица чекали су деценијама јер је реч о веома прометним улицама.

Између осталог, оне воде до основне школе у Старој Пазови, те су деца у њиховим појединим деловима била принуђена да се крећу коловозом. Изградњом тротоара у дужини од око 1000 метара у Улици Бранка Радичевића и око 200 метара у Улици Николе Момчиловића, решиће се горући проблем који је, на жалост, у прошлости доводио и до бројних саобраћајних несрећа у којима су страдали пешаци. Сем овог, завршени су пројекти за неколико лежећих полицајаца који ће бити постављени до почетка наредне школске године, а све у циљу веће сигурности, пре свега деце. С обзиром на то да Дирекција велику пажњу поклања безбедности свих учесника у саобраћају, осим ових радова, обављају се и санације ударних рупа на путевима, одржавање хоризонталне и вертиклане сигнализације и едукација најмлађих основаца.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије