• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина Стара Пазова нашла се међу осам општина и градова у Србији којима је у Дому Народне скупштине Србије, Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) уручила сертификат општине са повољним пословним окружењем. Општина Стара Пазова, по речима председника Јовића, у претходне две и по године испунила је строге критеријуме (12 критеријума) НАЛЕД-а, побољшала пословну климу и унапредила своју администрацију.

- Ово је само темељ који треба да градимо и позовемо инвеститоре да дођу у нашу општину - рекао је председник Јовић и додао да су општине са сертификатима ипак "за корак-два испред других". Он је подсетио да пред старопазовачком општином стоји да заокружи Бизнис парк у Старој Пазови и да последњу индустријску зону комплетно опреми и понуди инвеститорима, а постојеће попуни и самим тим отвори нова радна места. Такође, председник Јовић је новинарима казао да ни о једној инвестицији не жели да говори унапред, док се она не реализује. Међутим, свакако му је пријало када су директори предузећа (Нестле и Горење) која послују на територији општине Стара Пазове своје пословање презентовали у светлу повољног пословног окружења и добре сарадње са локалном самоуправом. Сем Старе Пазове сертификате су још добили Ниш, Чачак, Ваљево, Зајечар, Зрењанин, Рума и Сремска Митровица. Иначе, на свечаној скупштини НАЛЕД-а, поред председника Управног одбора Националне алијансе Владимира Чупића, присутнима су се обратили и Небојша Ћирић, министар економије и регионалног развоја, Велимир Радосављевић, директор Аеродрома "Никола Тесла", амбасадорка САД у Србији Мери Ворлик, Тошио Цунозаки амбасадор Јапана, амбасадор Швајцарске Ервин Хофер, Алберто Камарата шеф сектора за европске интеграције и директори предузећа.

 

Прилог о додели сертификата општини Стара Пазова.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије