• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У индустријској зони у Новој Пазови свечано је отворен нови пословни објекат фирме Мултипартнер систем у ком ће бити запослено 50 радника. Председник општине Горан Јовић је на отварању рекао да је у питању фирма која постоји 20 година, а сада се из Београда преселила у индустријску зону у Новој Пазови.

То говори о добрим условима који су омогућени инвеститорима у индустријским зонама наше општине. Поносан сам на сваку инвестицију која грађанима наше општине омогући нова радна места, истакао је председник Јовић. Вредност досадашње инвестиције је премашила два милиона евра, а комплетно кад буде завршена вредност инвестиције биће око 4,5 милиона евра. Презадовољан сам јер су нам у индустријској зони старопазовачке општине омогућени сви потребни услови као и неопходна инфраструктура за даље успешно пословање, нагласио је Милан Вранић генерални директор и власник фирме Мултипартнер систем. Спољњотрговинско предузеће Мултипартнер Систем које постоји још од 1991. године, генерални је заступник реномираних светских произвођача комуналних возила, специјалних надградњи и прикључака.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије