• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 5. Правилника о раду Комисије за избор станова, Комисија за избор станова који се прибављају у јавну својину Републике Србије за доделу изабраним корисницима у оквиру регионалног стамбеног збрињавања у Србији-Потпројекат 7-Компонента 1 објављује Обавештење о објављивању јавног позива бр. RHP-W7-PA/PC4-2019 за прибављање непокретности-станова у јавну својину Републике Србије, на територији општина Бачка Паланка, Стара Пазова, Уб, Сремски Карловци и градова Зрењанин, Кикинда, Пожаревац, Сремска Митровица са могућношћу куповине станова и на територији јединица локалне самоуправе које се граниче са наведеним јединицама локалне самоуправе.

Предмет Јавног позива је прибављање највише 61 (шездесетједног) стана у јавну својину Републике Србије, за потребе Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије, намењених решавању стамбених потреба избеглица на територији општина: Бачка Паланка (највише 12 станова), Стара Пазова (највише 11 станова), Уб (највише 1 стан), Сремски Карловци (највише 9 станова) и градова – Зрењанин (највише 5 станова), Кикинда (највише 3 стана), Пожаревац (највише 10 станова), Сремска Митровица (највише 10 станова), са могућношћу куповине станова и на територији јединица локалне самоуправе које се граниче са наведеним јединицама локалне самоуправе.

Право учешћа имају сва правна и физичка лица која испуњавају услове из Јавног позива.

Преузмите документ:

Обавештење

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије