• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: петак, 22. фебруар 2019. год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbНа основу Решења број: 020-31/2017-II, од 16.06.2017. године и Решења о измени Решења број: 020-42/2018-II од 25.06.2018. године, Комисија за доделу подстицајних средстава у пољопривреди, објављује Конкурс о додели бесповратних средстава за инвестиције у физичка средства пољопривредних газдинстава у 2018. години на територији општине Стара Пазова.

Правилником о додели бесповратних средстава за инвестиције у физичка средства пољопривредних газдинстава у 2018. години на територији општине Стара Пазова (у даљем тексту: Правилник) прописују се намена бесповратних средстава, корисници, обавезна документација, поступак додељивања бесповратних средстава, поступање с непотпуним пријавама, критеријуми за доделу средстава, закључивање уговора с корисницима бесповратних средстава, обавезе корисника средстава и друга питања значајна за реализацију дела мере 101 из Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за општину Стара Пазова: Инвестиција у физичка средства пољопривредних газдинстава – сектор млеко, сектор месо, сектор воће, грожђе, поврће (укључујући печурке) и цвеће, сектор остали усеви и сектор пчеларство (у даљем тексту: Програм).

Програм из става 1. овог члана усвојило је Општинско Веће, а Комисија за доделу подстицајних средстава у пољопривреди задужена је за његову реализацију.

Укупан износ бесповратних средстава који се додељује по Правилнику и по овом Конкурсу износи до 7.000.000,00 динара. Средства из става 1. овог члана додељиваће се путем конкурса који се објављује на сајту општине Стара Пазова, www.starapazova.rs (у даљем тексту: Конкурс). Конкурс је отворен закључно са 15.08.2018. године.

Документација поднета на Конкурс не враћа се. Средства за подршку инвестиција према Правилнику и по Конкурсу додељују се бесповратно. Бесповратна средства за подршку инвестиција по овом конкурсу утврђују се у износу до 90% од укупне вредности инвестиције, односно вредности опреме.

Приликом обрачуна узима се вредност инвестиције без пореза на додату вредност (ПДВ).

Преузмите документа:

Текст конкурса

Правилник субвенције

Захтев

Изјава

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије