• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbНа основу члана 3. Одлуке о праву на регресирање трошкова превоза ученика и студената („Сл. лист општина Срема“, бр. 15/15 и 19/15) и члана 4. Правилника о критеријумима, условима и начину остваривања права на регресирање трошкова превоза ученика и студената број: 110-22/2015-IV од 6. јула 2015. године, Начелник Одељења за друштвене делатности, дана 21. јула 2017. године расписује Јавни конкурс за регресирање трошкова превоза ученика и студената за школску 2017/2018. годину.

Право на регресирање трошкова превоза путем овог Јавног конкурса могу остварити редовни ученици и студенти ако испуне следеће услове:
1. да имају пребивалиште, односно боравиште на територији општине Стара Пазова
2. да похађају средњу школу или факултет чији је оснивач Република Србија, Аутономна покрајина Војводина или јединица локалне самоуправе.

Конкурс се објављује на званичној интернет страници општине Стара Пазова и отворен је од 21. јула 2017. године до 31. октобра 2017. године.

Пријаве на конкурс се подносе Одељењу за друштвене делатности, непосредно на писарници Општинске управе Стара Пазова или путем поште-на адресу: Општинска управа Стара Пазова, Одељење за друштвене делатности, Светосавска 11, 22300 Стара Пазова.

Пријава на Конкурс се може преузети сваког радног дана у термину од 07:30 до 15:00 часова на инфопулту општине Стара Пазова као и на званичној интернет страници општине Стара Пазова.

Непотпуне и неблаговремене пријаве на конкурсу неће се узимати у разматрање.

Преузмите документа:

Текст конкурса

Пријава

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије