• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

3-grb-srbijeЈавни увид у Нацрт просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора железничке пруге Београд-Суботица-државна граница (Келебија) (у даљем тексту: Нацрт просторног плана) и Извештај о стратешкој процени утицаја Нацрт просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора железничке пруге Београд - Суботица - државна граница (Келебија) на животну средину (у даљем тексту: Извештај о стратешкој процени утицаја) одржаће се у трајању од 30 дана, од 9. децембра 2016. године до 7. јануара 2017. године, сваког радног дана:

• у сутерену Градске управе Града Београда, 27. марта 43-45, Београд;
• у холу зграде Јавног предузећа „Урбанизам” Завод за урбанизам Нови Сад, Булевар Цара Лазара 3, Нови Сад;
• у Секретаријату за грађевинарство Града Суботице, Градска кућа, Трг слободе 1, канцеларија бр. 202/1, Суботица;
• у зградама општинских управа: Стара Пазова, Инђија, Сремски Карловци, Врбас, Мали Иђош и Бачка Топола;
• у просторијама Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Сектор за просторно планирање и урбанизам, Краља Милутина 10а, Београд;
• на интернет презентацији Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

Физичка и правна лица могу доставити примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја, у писаној форми, јединицама локалне самоуправе у току трајања јавног увида, као и директно Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22-26, 11000 Београд.

ПРВА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА планског документа биће одржана у среду 21. децембра 2016. године, са почетком у 10 часова, у згради Скупштине АП Војводине, Владике Платона бб (улаз из Бановинског пролаза), скупштинска сала брoj 1, Нови Сад.

ДРУГА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА планског документа биће одржана у петак 23. децембра 2016. године, са почетком у 11 часова, у Плавој сали Градске куће у Суботици, Трг слободе 1.

ЈАВНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНИ УВИД биће одржана по завршетку јавног увида, у понедељак 16. јануара 2017. године, са почетком у 10 часова, у згради Скупштине АП Војводине, Владике Платона бб (улаз из Бановинског пролаза), скупштинска сала брoj 1, Нови Сад.

Физичка лица и представници правних лица који су у току трајања јавног увида поднели примедбе у писаном облику могу присуствовати јавној седници и усмено образложити поднете примедбе. Обрађивач планског документа јавно износи свој став о свакој поднетој примедби.

Преузмите документ

Оглас Јавног увида

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије