• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Конкурси Националне службе за запошљавање и Општине Стара Пазова Субвенције за самозапошљавање и Програм стручна праксаУ складу са званичном најавом од 9. септембра о новим јавним позивима услед поништавања Конкурса који су објављени дана 19. јуна 2013. године на сајту Националне службе за запошљавање и сајту Општине Стара Пазова, обе поменуте институције објављују нове конкурсе. Да подсетимо, поништен је само део конкурса који се односи на: „Јавни позив за реализацију програма стручна пракса у 2013. години“ и „Јавни позив незапосленим лицима за самозапошљавање у 2013. години“ и „Јавни позив за доделу субвенције за отварање нових радних места“.

У наставку ћете наћи два Јавна позива:

JАВНИ ПОЗИВ - Незапосленим лицима за доделу субвенције за самозапошљавање у 2013. години
Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленим лицима која се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање Испостава Стара Пазова (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за започињање сопственог посла. Субвенција за самозапошљавање додељује се незапосленом лицу у једнократном износу од 160.000,00 динара, односно 200.000,00 динара за особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва или оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос. Незапослено лице које оствари право на субвенцију за самозапошљавање у обавези је да обавља регистровану делатност најмање 12 месеци.

Текст Јавног позива

Захтев за учешће

ЈАВНИ ПОЗИВ - За реализацију програма стручна пракса у 2013. години
Програм стручне праксе намењен је незапосленим лицима која се први пут стручно оспособљавају за занимање за која су стекла одређену врсту и степен стручне спреме или која су се стручно оспособљавала краће од времена потребног за полагање приправничког/стручног испита, а ради стицања услова за полагање приправничког/стручног испита, у складу са законом или општим актом послодавца, без заснивања радног односа.

Програм стручне праксе траје у складу са законом, а најдуже 24 месеца, односно у складу са актом о организацији и систематизацији послова код послодавца, и то:

  • до 6 месеци за приправнике са средњим образовањем,
  • до 9 месеци за приправнике са вишим или високим трогодишњим образовањем,

Текст Јавног позива

Захтев за учешће

Напомена:

Јавни позиви се спроводе у оквиру мера активне политике запошљавања између НСЗ и Општине Стара Пазова за 2013. годину број 2000-101-3/2013, а у складу са Локалним акционим планом Општине Стара Пазова за 2013. годину (Сл. лист општина Срема, бр. 2/13).

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије