• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На основу Финансијског плана за 2013. годину Покрајински завод за равноправност полова расписује: ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ НАБАВКЕ ОПРЕМЕ ИЛИ УРЕЂЕЊА ПРОСТОРА ЗА РАЗВОЈ ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У АГРОБИЗНИСУ. Покрајински завод за равноправност полова додељује бесповратна средства за суфинансирање набавке опреме или уређења простора за развој женског предузетништва у агробизнису у укупном износу 1.000.000,00 динара (словима: једанмилиондинара) предвиђена Финансијским планом Завода за равноправност полова за 2013. годину, Активност 5 – Мапирање примера добре праксе и афирмација женског предузетништва. Средства се додељују женама предузетницама у агробизнису.

ЦИЉЕВИ ФИНАНСИРАЊА:

  • подршка женама у агробизнису;
  • охрабривање жена у руралним срединама да узму активно учешће у побољшању сопственог економског положаја кроз самозапошањавање;
  • афирмација једнаких шанси и учешћа жена и мушкараца у агробизнису.

УСЛОВИ КОНКУРСА:

  • Право на учешће имају жене предузетнице у агробизнису.
  • Предност приликом конкурисања имају предузетнице у агробизнису које су прошле обуке на тему основних концепата предузетништва у оквиру пројекта „Жене предузетнице у агробизнису“ који је покренуо УСАИД.
  • Предузетнице у агробизнису могу аплицирати само са једним пројектом, у висини тражених средстава до 250.000,00 динара (словима: двестапедесетхиљададинара);
  • Предузетнице у агробизнису достављају следећу документацију:
    - попуњен конкурсни образац;
    - доказ о обукама у оквиру пројекта „Жене предузетнице у агробизнису“;
    - бизнис план;
    - буџет пројекта;
    - доказ о регистрацији делатности или пољопривредног газдинства.

Конкурсна документација се може преузети на сајту Завода за равноправност полова www.ravnopravnost.org.rs

Пријаве на конкурс са припадајућом документацијом, достављају се у затвореној коверти на адресу: Покрајински завод за равноправност полова, Нови Сад, Бул. Михајла Пупина 6, поштом или лично на горе наведену адресу са назнаком ”Конкурс за суфинансирање набавке опреме или уређење простора за развој женског предузетништва у агробизнису“.

Неће се узимати у разматрање неблаговремене и непотпуне или неправилно попуњене пријаве, пријаве које нису поднете од стране овлашћених лица, као ни пријаве које нису предмет конкурса.

Одлуку о додели средстава за финансирање пројеката доноси директорка Покрајинског завода за равноправност полова на предлог Комисије.

Конкурс је отворен до 15. септембра 2013. године.

ОБРАЗАЦ ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ

Све додатне информације у вези са реализацијом Конкурса могу се добити у Покрајинском заводу за равноправност полова на телефоне: 021/66 15 133, 021/66 15 77, или мејлом: zavod.ravnopravnost@vojvodina.gov.rs, zavod.ravnopravnost@gmail.com.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије