• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Република Србија, МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ расписује ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу бесповратних средстава у оквиру ПРОГРАМА ПОДРШКЕ АКТИВНОСТИМА УДРУЖЕЊА ЗА ПОДСТИЦАЊЕ РАЗВОЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА У 2013. ГОДИНИ

Програм подршке активностима удружења за подстицање развоја предузетништва у 2013. години, (у даљем тексту: Програм) спроводи Министарство финансија и привреде (у даљем тексту: Министарство). Укупнo расположива средства за реализацију Програма износе 20.000.000,00 динара.

Општи циљ програма је да подстакне развој сектора малих и средњих предузећа - МСП, тако што ће побољшати делотворност владине политике и инструмената за развој сектора малих и средњих предузећа - МСП, који за циљ имају подстицање предузетништва код посебно осетљивих циљних група.

Комплетан текст „Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке активностима удружења за подстицање развоја предузетништва у 2013. години“ са пропратном документацијом и свим битним елементима и правилима за учешће у Јавном позиву може се преузети овде.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије