• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

 

Одбојкашице Јединства победиле су у деветнаестом колу Прве лиге на свом паркету Клек Србијашуме са 3:0 у сетовима и три кола пре краја првенства имају бод више од Железничара из Лајковца и даље највеће шансе да освоје прво место и изборе пласман у Суперлигу. У шеснаестом колу Суперлиге рукометашице Макс спорта поражене су у Новој Пазови од Зајечара са 27:18, једине екипе у лиги која још није изгубила ниједан бод. Новопазовчанке су пружиле јак отпор екипи Зајечара и 15 минута пре краја утакмице имале и вођство од једног гола разлике.

У деветнаестом колу Прве лиге рукометаши Нове Пазове победили су код куће Јагодину са 28:27. У првом колу Плеј-аута кошаркашице Старе Пазове које се такмиче у Првој лиги Србије победиле су на свом паркету Студент из Ниша са 67:51. У двадесет другом колу Прве Војвођанске лиге у општинском дербију Стара Пазова је савладала Дунав из Старих Бановаца у Белегишу са 91:77, док је Нова пазова поражена од Академика у Србобрану са 89:82. Кошаркаши Војке победили су у двадесет другом колу Друге Војвођанске лиге, као домаћини Чоку са 97:63 и задржали место у врху табеле.
                                                                                          Д. Бурсаћ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије