• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

 

У првом колу пролећног дела првенства српске лиге, Војводина, фудбалери Радничког из Нове Пазове играли су нерешено у Кикинди против ОФК Kикинде 1:1. Водећи тим на табели је први дошао у вођство поготком Бајића, али су у последњем минуту судијске надокнаде фудблери Кикинде голом из пенала стигли до изједначења и једног бода.

Раднички је и поред ремија сачувао предност од пет бодова у односу на ЧСК Пивару из Челарева и први је на табели. Дунав из Старих Бановаца је на старту пролећног дела првенства поражен у Лазареву од Задругара са 1:0. У седамансетом колу Војвођанске лиге група Запад Јединство из Старе Пазове је против Полета у Сивцу играло нерешено, 1:1. Управни одбор фудбалског клуба Јединство из Старе Пазове на седници која је одржана јуче, једногласно је донео одлуку да са места првог тренера смени Зорана Ранкова. Као разлог за смену наведен је слаб старт у пролећном делу првенства, пошто су на две утакмице освојена само два бода. Јединство се након седамнаестог кола Војвођанске лиге група Запад налази на трећем месту са 30 бодова, шест мање од водећег Радничког из Сремске Митровице. До ангажовања новог тренера екипу ће водити Звонко Поповић који је досада био помоћни тренер. Омладинац из Нових Бановаца је код куће савладао Младост из Бачког Петровца поготком Џепине са 1:0 и са тридесет бодова је четврти на табели. У првом колу пролећног дела првенства Сремске лиге, Јадран је у Голубинцима победио Граничар из Адашеваца са 1:0, Сремац је у Војки изгубио од Хајдука из Бешке са 2:1, а Слога је у Крњешевцима поражена од Словена из Руме са 3:2.

                                                                                         Д. Бурсаћ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије