• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У суботу 12-ог Новембра у Новој Пазови одиграна је пријатељска рагби утакмица између кадета домаћег Радничког и београдског Дорћола. У овом дуелу београђани за мало били успешнији.

Први део дефинитивно припао је младим београђанима који су већ у 5.минуту игре повели есејом и голом преко Милатовића. Есејом Чолића у 11.минуту и голом Милатовића доролци повећавају предност. У истом ритму су и наставили и после само пет минута игре и поентирали преко Влаховића. У 24.минуту најбољи играч Дорћола Милатовић поново се уписује у стрелце и додатним есејом и голом постиже и последње поене за свој тим на овој утакмици, што се на крају испоставило да је било сасвим довољно за победу. Касно буђење домаћина нажалост није било довољно за нешто више. Новопазовчани постижу и прве поене, есејом Милетића и голом Мајкића, и резултатом 6:22 се и завршава први део игре.

Одма на почетку другог дела Мајкић постиже есеј и додатни гол за Раднички, и смањује предност београђана на десет разлике. У 49.минуту Мајкић је поновио све исто као и пре седам минута и успео да доведе свој тим на само есеј разлике, али ипак до краја меча активни резултат од 18:22 остао је до краја исти.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије