• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Фудбалери Радничког победили су у Новој Пазови у деветнаестом колу Срспке лиге - Војводина, Палић са 1:0 поготком Чека у 90 минуту. Овом победом Раднички је сачувао друго место на табели са бодом мање од водећег Доњег Срема из Пећинаца.
У наредном колу у великом дербију у Пећинцима играће Доњи Срем и Раднички. Дунав из Старих Бановаца и даље чврсто држи лидерску позицију у Војвођанској лиги група Запад, са 44 бода, имају само бод више од Борца из Новог Сада. У 20 колу Дунав је победио у Старим Бановцима Раднички из Сремске Митровице са 3:0. Стрелци су били Ашћерић два пута и Јерковић. Омладинац из Нових Бановаца поражен је од Обилића у Змајеву са 5:0 и са 27 бодова је осми на табели. У дербију 20 кола Сремске лиге у Старој Пазови фудбалери Јединства победили су Партизан из Витојеваца са 3:1 и изједначили се у бодовима на првом месту са Подрињем из Мачванске Митровице. Оба тима имају по 40 бодова. Јединство је повело голом Бориса Вујчића из слободног ударца. Почетком другог полувремена Малобабић је повисио на 2:0, Партизан је смањио поготком Владимира Петровића из једанаестерца у 63 минуту, а коначан резултат поставио је Драгин голом из пенала у 76 минуту. Поготком Срђана Радосављевића Борац Слога Милшпед из Крњешеваца је победио Хајдук из Шимановаца у Прхову са 1:0 и са 32 бода је шести на табели, а Јадран из Голубинаца је изгубио од Граничара у Адашевцима са 5:0 и са 20 бодова је тринаести на табели. У једанаестом колу Општинске лиге Стара Пазова, Инђија Сремац је у Војки победио Борац из Јарковаца са 4:1, док утакмица у Сурдуку између Слоге Борац и Дунава из Новог Сланкамена није одиграна пошто гости нису имали довољан број играча за почетак утакмице. Подунавац из Белегиша је био слободан.
Д. Бурсаћ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије