• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На конференцији за штампу која је организована поводом финала Купа Општине Горан Јовић председник Општине је рекао да очекује то буде спектакл који ће окупити велики број љубитеља фудбала и да је такмичење оправдало своју улогу, јер је одиграно 18 утакмица у а завршиници су се нашле екипе које пре почетка нису важиле као фаворити што је само доказ више колико је такмичење купа пуно изненађења.

Председник Јовић очекује да ће финале бити празник фудбала и спектакл за све који се нађу на трибинама стадиона у Спортском центру. Он је такође истакао да је такмичење већ ове године испунило своју мисију јер су клубови имали прилике да се још више зближе и евентуалне размирице превазиђу како би фудбал у Општини још више ишао напред. У финалу ће играти Јадран из Голубинаца и Борац Слога Милшпед из Крњешеваца. Утакмица ће почети у 20 часова у Спортском центру у Старој Пазови. Слободан Вукобрадовић председник Јадрана очекује да ће то бити фудбалски спектакл и да ће обе екипе и после утакмице остати велики спортски пријатељи без обзира ко победи, истакавши да ће из Голубинаца доћи велики број навијача и у спортском амбијенту допринети да финале буде догађај који ће се памтити. Драган Трифуновић први човек фудбалског клуба Борац Слога Милшпед из Крњешеваца је истакао да за играче оба тима је посебан мотив што ће се утакмица играти у Спортском ценрту и што је његов клуб дао скроман допринос да ово такмичење испуни своју мисију. Победник купа ће добити велики прелазни пехар, и један мањи у трајно власништво, а играчи обе екипе ће добити медаље. За навијаче оба клуба ће бити организован бесплатан превоз аутобусом који из Голубинаца кренути у 19 часова испред игралишта ФК Јадран, из Крњешеваца са центра такође у 19 часова.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије