• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna-opstina-sa-velikom-perspektivom-za-razvoj-sporta-51-po-redu-sportista-godineКако би се пружила што већа подршка спорту, спортским радницима и самим спортистима, Општина Стара Пазова сваке године пружа велику подршку сада већ традиционалној свечаности награђивања најуспешнијих спортиста и спортских клубова. У организацији Општине Стара Пазова, Радио – телевизије Стара Пазова и Спортског савеза, синоћ је по 51. пут одржана свечана додела вредних награда за спортисте који су били успешни, како на домаћим и регионалним, тако и на међународним такмичењима и на тај начин још једном нашу општину ставили у први план.

Више од пола века је дуга традиција награђивања успешних спортиста, а поред овог вида подршке развоју и омасовљењу спорта на локалу, Општина Стара Пазова редовно прати и све њихове потребе, те упоредо са реализацијом пројеката и инвестиција у другим областима, значајна средства улаже и у изградњу, обнову и санацију спортских објеката. Додела ових награда доказ је да општина Стара Пазова прати све резултате старопазовачких спортиста, цени њихов труд, напоран рад и велика одрицања.

„Честитам вам свима, сви сте ви наш понос! Вођени мишљу да овај гест са наше стране ствара код младих људи подстрек да се више окрену спорту и здравим навикама, да наставе да ређају успехе, медаље и пехаре, наставићемо и даље да негујемо ову традицију и да улажемо у спорт и спортске објекте. Хвала вам што својим трудом и сјајним резултатима подижете углед наше општине.“, изјавио је на свечаности први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Спортиста године у општини Стара Пазова за 2017. је Никола Вуковић из Старих Бановаца, кошаркаш КК „Дунав“ Стари Бановци и члан екипе Земуна, која је освојила титулу светског првака у баскету 3 на 3. Титулу најбоље екипе освојиле су девојке ЖОК „Јединство“ Стара Пазова. Награђени су и најбољи тренери, пионир, кадет, јуниор, спортски радник, спортиста са инвалидитетом, спортиста у школском спорту, а посебне награде додељене су за допринос развоју спорта, за остварене резултате и за масовност у спорту.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter