• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna-opstina-stara-pazova-nagradila-zok-jedinstvo-zahvalnost-za-istorijski-uspeh-osvojen-51-kup-srbijeУ згради Општине Стара Пазова организован је свечани пријем за одбојкашице и чланове стручног штаба женске селекције ОК „Јединство“ из Старе Пазове, који су недавно освојили 51. КУП Србије и тиме остварили историјски успех за екипни спорт у општини Стара Пазова.

Председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, овом приликом, уручио је одбојкашицама и стручном штабу пригодне поклоне и плакете, захвалио се тиму на сјајним резултатима и истакао да је наша Општина увек била посвећена спорту те да ће и убудуће издвајати потребна средства за све спортове и клубове како би се што више деце бавило спортом.

„Честитам још једном целом тиму на историјском успехи и освојеном пехару. Захваљујем вам се што сте овим сјајним резултатом подигли углед Општине Стара Пазова, као средине у којој постоје сви неопходни услови за тренирање и низање успеха. Надам се да ће вам ови поклони бити подстрек за даља такмичења, те да ћете нам у нашу Стару Пазову донети још већи и значајнији трофеј. Ово је само мали знак пажње којим желимо да вам покажемо да вас пратимо и бодримо. Ми ћемо и даље наставити да улажемо у спорт, клубове и спортске објекте, јер сматрамо да спорт промовише здраве животне навике код омладине“, нагласио је председник Радиновић.

Председник ОК „Јединство“, Богдан Мамузић, захвалио се тиму на труду који је уложио у борби за титулу и Општини Стара Пазова на великој помоћи, без које овај клуб и шампионски тим не би остварио овакве резултате. Пригодне поклоне, плакете и цвеће за женски део екипе и елегантне кожне новчанике, каишеве и роковнике за мушки део екипе, заједно са председником Радиновићем доделио је начелник одељења за спорт и омладину, Велибор Катић.

Подсећамо, историјски успех ЖОК „Јединство“ остварио је 19. фебруара, када је победио у финалу 51. КУП-а Србије, „Динамо“ из Панчева са убедљивих 3:0 и по први пут донео овај трофеј у Стару Пазову.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter