• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna-staropazovacki-sampioni-na-prijemu-kod-predsednika-opstineДа је Стара Пазова, као општина, једна од често спомињаних оаза спортских талената у Србији сведоче и нови успеси КК "Дунав Стари Бановци", који су убедљиво освојили шампионску титулу у Првој лиги Војводине. Овај успех доводи екипу и њен стручни тим у Другу лигу Србије, а посебну захвалност за промоцију овог спорта у нашој Општини и историјски успех за клуб исказао је, приликом сусрета са кошаркашима, председник Општине Ђорђе Радиновић.

"Пре свега, желим да вам честитам на успеху, који сте заслужили квалитетном игром и сложним тимским радом. Овај трофеј је важан, како за ваш клуб, тако и за нашу Општину. Спорт је увек имао изузетну и вишеструку улогу, нарочито када су у питању младе генерације које стасавају. Зато смо поносни на вас и све наше спортисте, јер верујемо у нашу заједничку мисију - да спортом и здравим животним навикама стварамо боље окружење за општи бољитак друштва у коме живимо. Хвала још једном, желимо Вам много успеха у свим будућим такмичењима", поручио је председник Ђорђе Радиновић кошаркашима које је примио.

Општина и Одељење за спорт и омладину су, овом приликом, уручили општинске захвалнице свим играчима и стручном тиму клуба, за допринос развоју спорта у општини Стара Пазова, уз неколико сетова лопти и професионалних дресова за тренинге и будућа такмичења. Посебну благодарност Општини и њеном руководству клуб је указао клубском плакетом за указану подршку током сезоне 2014-2015.

Кошаркаши Дунава су сезону у Првој регионалној лиги - Север завршили на најбољи могући начин, сигурном победом над екипом Железничара резултатом 99:60 (17:12, 27:24, 25:04, 30:20). Освајањем првог места и шампионске титуле, Дунав је остварио највеће достигнуће у историји клуба. Ово је за клуб била сезона без пораза, чиме је обезбеђен поменути пласман у републички ранг такмичења - Другу лигу Србије.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter