• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna-donacija-domu-zdravlja-februar-2015И у овој 2015. години, локална самоуправа наставља да пружа подршку раду здравствених установа и њених радника, на територији старопазовачке Општине.

Дом здравља „Др Јован Јовановић Змај“ је, у протекле две године, значајно обновио и опремио све амбулатне широм Општине захваљујући предусретљивости Општине и Дирекције за изградњу Општине ЈП, а након недавне донације комби возила за потребе бубрежних болесника у децембру 2014. године, старопазовачка Општина је поменутој установи управо уручила још три нове стоматолошке столице.

Приликом уручења ове донације Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова још једном је нагласио да локална самоуправа свесна улоге бриге о здравству и грађанима, а за сваки успех у препознавању потреба грађана захвалио на сарадњи старопазовачком Дому здравља. „Још да најавим да нам у овој години предстоје значајни радови на уређењу домова здравља у Старој и Новој Пазови, које смо као најзахтевније и најобимније пројекте, у оквиру плана радова, одредили да уследе након реализованих интервенција на свим амбулантама у местима наше Општине“.

Ово је заједничка донација са циљем унапређења стоматолошке здравствене заштите грађана. Две савремене стоматолошке столице са припадајућим инструментима користиће се у стоматолошким ординацијама у Старој Пазови, а једна је смештена у амбуланти у Војки.

„Вредност инвестиције за набавку стоматолошке опреме износи око милион динара“, известио је вршилац дужности директора др Александар Омеровић, истакавши да ће нова опрема омогућити подизање квалитета стоматолошких услуга на знатно виши ниво, и знатно олакшати свакодневни рад са пацијентима.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter