• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Милион динара субвенција за пазовачке предузетнике - у оквиру конкурса за развој предузетништва одабрано 20 предузетникаЈавним Конкурсом за подршку развоју предузетништва, микро и малих правних лица старопазовачка локална самоуправа определила је 1.000.000 динара подршке намењених искључиво за набавку нове или половне опреме и машина, специјализованих алата, репро-материјала и сировина. Уговори са 20 изабраних предузетника, који су учествовали и испунили услове Конкурса , су званично потписани данас у просторијама Општине Стара Пазова.

У име локалне самоуправе уговоре је потписао председник Општине Ђорђе Радиновић, који се захвалио свим предузетницима, власницима малих и средњих поредузећа са територије Општине, који су показали интересовање својим учешћем и тиме препознали иницијативу подршке, која им се кроз овакав програм се пружа. „Ово је прва година да смо предузели овакав вид подршке предузетницима и потрудићемо се да нађемо најадекватнији модел како би овакву и сличну подршку, као локална самоуправа, пружили и наредних година“, истакао је Радиновић.

У званичном делу конференције за медије, присутнима се обратила и начелница општинског Одељења за привреду Сузана Илић, а детаљно о Конкурсу и конкурсној селекцији говорио је Горан Савић, помоћник председника Општине за економски развој и стратешки маркетинг. Он је нагласио да су на овом конкурсу највише интересовања показали предузетници, који се баве производњом тестенине, колача, штампаног материјала, фризери, козметичари и додао „одабрани предузетници ће добити бесповратна средства у вредности од 50.000 динара, као вид подршке и са циљем да из ових средстава, колико је могуће, обезбеде боље услове за пословање, неоходну опрему за своје делатности, дакле оно што је тренутно најнеопходније“.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter