• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Укључена јавна расвета на пешачко-бициклистичкој стази између Старе и Нове Пазове На пешачко-бициклистичкој стази између Старе и Нове Пазове овог викенда је пуштена у рад јавна расвета. Бирократски чвор, који је настао због различитих, али међусобно зависних, надлежности општинских и републичких органа, као и чињеница да је овај пројекат рађен без грађевинске дозволе били су главни узрочници због којих расвета на овој стази није радила.

Одмах након упознавања са суштином и природом проблема у Дирекцији за изградњу су покренули све неопходне процедуре на добијању свих грађевинских дозвола, без којих законски није било могуће пустити у рад јавну расвету.

Уз велику захвалност за стрпљење и разумевање, које су грађани показали, директор Дирекције Недељко Ковачевић је овим поводом истакао да је цео процес коначно завршен, те да је све је у потпуности у сагласности са грађевинско-правним процедурама и да сада грађани коначно безбедно могу да користе стазу, која је једна од стаза које повезују насеља у старопазовачкој Општини. Говорећи о значају безбедности грађана,учесника у саобраћају, он је додао: "Ово је приоритет за безбедност грађана, јер заиста велики број бициклиста и пешака користи ову стазу како дању тако и у вечерњим сатима. Више бисмо волели да цела процедура није оволико трајала, међутим ово је био једини законски пут, да усаглашавањем укупне админстрације, овако један леп и значајан пројекат, доведемо у функционално стање за наше грађане".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter