• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

У Старој Пазови Сенат привреде Србије отворио канцеларију за ВојводинуСенат привреде Србије отворио је данас у Старој Пазови канцеларију за Војводину. Намера Сената привреде Србије је да путем централе у Београду, а сада и посебне канцеларије за Војводину, интензивно ради на унапређењу привредног амбијента Србије са партнерима из Аустрије и Немачке.

„Циљ Сената привреде Србије је промоција извоза из Србије преко Аустрије и Немачке у остале земље Европске уније и јачање односа са спољнотрговинским партнерима. Наша намера је да будемо мост за сарадњу малих и средњих предузећа из Србије са предузећима из Аустрије јер постоји велики интерес аустријске стране да буде присутна на српском тржишту о чему говори и 290 представништава аустријских фирми у Србији“, рекао је Грос и позвао заинтересоване привреднике да постану чланови Сената и на тај начин брже формулишу потенцијалне теме о којима би да разговарају са аустријском страном и остварају сарадњу.

Говорећи о амбијенту и привредним кретањима у Срему, председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић је подсетио да ова Општина спада међу привредно најразвијеније у Србији, која настоји да својом отвореношћу и иницијативом према страним инвеститорима, али и домаћој привреди континуирано ствара боље и квалитетније пословно окружење.

„Отварање Канцеларија Сената привреде Србије у Старој Пазови је важан корак за нас, јер ћемо и на овај начин још тесније повезати постојеће и нове домаће и стране привреднике, али и дати им неопходну подршку и сигурност у овим кризним временима", истакао је Радиновић.

Свечаном отварању канцеларије за Војводину у Старој Пазови, осим председника УО Сената привреде Србије Ивана Гроса и председника Општине Стара Пазова Ђорђа Радиновића, присуствовали су представници других општина, угледни привредници из Војводине и целе Србије.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter