• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Још једна позитивна оцена рада локалне самоуправе, овог пута за организовање Фондације за помоћ угроженима у поплавамаПотпредседница Владе Србије Зорана Михајловић похвалила је данас иницијативу привредника и општинског руководства Старе Пазове, који су основали фондацију и заједничком акцијом до сада сакупили више од 40 милиона динара за помоћ угроженима од поплава.

Михајловић се састала са председником општине Стара Пазова Ђорђем Радиновићем и председником Удружења привредника Старе Пазове Цвиком Крунићем, објављено је на сајту Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Тема састанка је било прикупљање помоћи за пострадале у катастрофалним поплавама које су задесиле Србију.

Михајловић је препоручила да се и остали привредници у Србији угледају на тај заиста позитиван пример солидарности, у коме је до сада учешће узело више од 20 привредника из Старе Пазове.

Делегација из Старе Пазове изразила је очекивање да ће им у наредном периоду њиховој акцији придружити и остали привредници из ове општине, тако да би укупна прикупљена средства могла достићи суму већу од 100 милиона динара.

Радиновић и Крунић упознали су Михајловићеву са својом жељом да прикупљени новац уложе у изградњу кућа за породице из општине Крупањ, које је природна стихија оставила без крова над главом.

Према њиховим речима, предузећа из Старе Пазове већ су дала механизацију која се налази у Крупњу и ангажована је на отклањању последица невремена.

На састанку је договорено да се даље сакупљање помоћи и њена дистрибуција до корисника одвија у координацији са Владом Србије, Комисијом за утврђивање штете од елементарних непогода и владином Канцеларијом за обнову и помоћ поплављеним подручјима.

Извор: РТВ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter