• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Отпочели радови на уређењу центра Нове ПазовеУ Новој Пазови су јутрос почели радови на уређењу центра. У улици Младена Стојановића и делу Кнез Михајлове у току су земљани радови који подразумевају измештање кабловских инсталација за струју, телефон и кабловску телевизију.

Вредност инвестиције која се финансира из муниципалних обвезница је 120 милиона динара, извођач радова фирма Карин Комерц из Новог Сада и према плану требало би све да буде завршено за 66 радних дана.

На лицу места данас је био и директор Дирекције за изградњу Недељко Ковачевић заједно са председником Општине Ђорђем Радиновићем и представницима Месне заједнице Нова Пазова.

Као што је већ напоменуто од посебног значаја за грађане су и будуће уређене бициклистичке стазе које ће бити једносмерне, са обе стране пута у ширини од једног метра. Такође, стајалиште за таксисте се измешта у Улицу Краља Петра I Карађорђевића са пет подужних паркинг места. Укупна дужина у Улицама Цара Душана и Краља Петра I Карађорђевића којом је обухваћено уређење је око 320 метара.

О даљем току и напретку радова грађани ће бити редовно информисани. Апелујемо на стрпљење грађана како би радови текли несметано и завршили се у планираном року.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter