• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Нова Пазова добила преуређен и опремљен Дечији диспанзерОдељење Дечијег диспанзера у Новој Пазови од пре неколико месеци има потпуно преуређене просторије, а од посебног значаја за ефикаснији и успешнији рад особља у овој установи допринела је и набавка комплет новог намештаја.

Објекат Дечијег диспанзера укупне нето површине од 3626 м2, сада у далеко бољим условима за грађане и њихове потребе, поседује комплетне службе педијатрије: куратива, зубно и саветовалиште.

За успешно изведене радове уређења свих просторија и ординација овог диспанзера одговорна је Дирекција за изградњу општине Стара Пазова ЈП, а инвестиција је износила 9 милиона и 200 хиљада динара за радове и 1 милион и 300 хиљада динара за сав намештај.

Обраћајући се особљу и присутнима који су се, овом приликом, задесили у диспанзеру председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, је истакао је важност улагања у здравство јер је брига о грађанима најважнија, у оквиру које посебно треба водити рачуна о најмлађима. Недељко Ковачевић директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова ЈП се осврнуо на планове да ће се и у наредном периоду посебна пажња усмерити на опремање и санацију домова здравља на територији Општине, као што је то чињено и у протекле две године.

Најављујући друге велике пројекте од виталног значаја директор Недељко Ковачевић је посебно издвојио уређење предњег дела Дома здравља у Новој Пазови, које ће бити реализовано у склопу уређења центра Нове Пазове. Подсећајући на заједничку намеру руководства Општине Стара Пазова и Дирекције да у потпуности уреде све здравствене објекте у старопазовачкој Општини истакао је да „оно што је у плану за наредни период јесте и уређење дома здравља у Старој Пазови и амбуланте у Крњешевцима“.

Посебну захвалност за посвећеност и спремност локалне самоуправе да увек помогне, директор Дома здравља „Ј.Ј.Змај“ Стара Пазова др Рада Инђић упутио је актуелном руководству, превасходно председнику Радиновићу, као и Недељку Ковачевићу јер је, како је навео, и улога Дирекције за изградњу изузетно значајна. „Сада ће нам много лакше бити да радимо у циљу заштите здравља наших суграђана, да уживамо у лепо сређеном простору, који је доведен до границе непрепознатљивости. Данас заиста имамо веома сређене објекте, доста нове опреме и са поносом, али и задовољством се бавимо овим одговорним послом од кога зависе наши грађани“, закључио је директор Дома здравља у свом обраћању.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter