• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Састанак руководства Општине Стара Пазова и делегације Руске ФедерацијеДелегација Јарославске области из Руске Федерације боравила је крајем прошле недеље у посети Влади Републике Србије и посети Општини Стара Пазова. Овај пријатељски сусрет био је прилика за важне разговоре и међусобну размену искустава чланова делегације и представника старопазовачке самоуправе.

Делегацију Русије су предводили Иља Владимирович Осипов, вицепремијер Државне Думе Јарославске области, и председник јарославског огранка партије “Јединствена Русија” и Анатолиј Иванович Лисицин члан Савета Руске Федерације (1994-2007 први Губернатор Јарославске области), Хитрова Олга, посланица Државне думе Јарославске области и председница Одбора за културу, туризам и спорт, Крупин Михаил Љвовић, заменик председника Одбора за буџет и финанасије Думе Јарославске области.

Састанак руководства Општине Стара Пазова и делегације Руске ФедерацијеДелегацију су примили Горан Савић, помоћник председника општине за економска питања и стратешки маркетинг, Драгољуб Трифуновић, помоћник председника Општине за међунационалне односе и регионалну сарадњу, Недељко Ковачевић, директор Дирекције за изградњу и директор Урбанизма Драгиша Лајевић, а разговарало се о различитим потенцијалима општине Стара Пазова и могућој економској сарадњи у периоду који долази.

На овом двочасовном састанку, након презентације која је представљена члановима делегације, још једном се показало велико интересовање коју Влада Русије негује ка Србији и њеном даљем привредном развоју као и будућој сарадњи у различитим аспектима.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter