• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Пријатељски сусрети представника СО Стара Пазова, СО Ариље и СО ИвањицаПредседник Скупштине Општине Стара Пазова, Радоје Благојевић, у току протеклог викенда, 16, 17. и 18. новембра, био је у пријатељској посети Општини Ариље где је примљен од стране др Светислава Петровића, председника Скупштине Општине. Тема ово сусрета била је рад Скупштине и размена информација о значају две општине у доприносу развоја Србије.

Своје велико интересовање о раду Скупштине Општине Стара Пазова др Светислав Петровић је показао и одличним познавањем прилика у нашој Општини.

У истом дану председник Скупштине Општине Стара Пазова је боравио и у посети Општини Ивањица где је у разговорима са челним људима било речи о потенцијалима за међусобну економску сарадњу, као и размени у области туризма, особито у грани сеоског туризма, која је изузетно развијена у општини Ивањица.

Пријатељски сусрети представника СО Стара Пазова, СО Ариље и СО ИвањицаУ наставку овог сусрета делегације су присуствовале свечаном чину освећења цркве из 1855. године у ивањичком селу Миланџа, познатом по једној од најстаријих школа, од укупно три колико их је, крајем XIX века, било основано у Моравичком региону.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter