• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Небојши Стефановићу за Допринос стварању позитивног имиџа Србије, Ђорђу Радиновићу за Најуспешнијег регионалног лидера Данас је на свечаности у Старој Пазови, председнику Народне Скупштине Србије, Небојши Стефановићу уручено признање "Капетан Миша Анастасијевић" за „Допринос стварању позитивног имиџа Србије“, а посебно признање за „Најуспешнијег регионалног лидера“дошло је у руке Ђорђа Радиновића, председника Општине Стара Пазова. У наставку церемоније уручено је 18 признања за најбоље привреднике из Сремског округа, а међу посебним наградама се нашао и Центар за културу Стара Пазовам, као и Дом здравља Инђија.

"Општина Стара Пазова је добар пример како може да функционише привреда, да се пуно ради, да се доводе инвеститори, а судећи по најавама, овде ће бити још неколико хиљада радних места", изјавио је Небојша Стефановић и додао да је Општина Стара Пазова позитиван пример како и локална самоуправа може да утиче на грађење позитивног имиџа Србије. „Привредници су хероји данашњице јер запошљавају људе у тешким временима и заиста заслужују свако признање. Са друге стране наша Републичка Скупштина се труди да законима створи позитивну климу, правну сигурност и уређену и модерну државу да би се променила слика о Србији“, закључио је на крају своје захвалне речи.

Небојши Стефановићу за Допринос стварању позитивног имиџа Србије, Ђорђу Радиновићу за Најуспешнијег регионалног лидераУ свом обраћању приликом преузимања признања за „Најуспешнијег регионалног лидера“ Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова је нагласио да је Стара Пазова једна од најразвијенијих општина и да заслужује да буде центар региона. „Ваше признање је од великог значаја за нас јер сведочи о позитивним реакцијама на труд који улажемо како би ојачали привреду, али и подигли стандард живота наших грађана. Наша стратегија је да овај циљ постигнемо решавањем кључних инфраструктурних питања, стварања што бољих услова за даљи развој, повољног пословног окружења за инвеститоре и отварањем нових радних места.“ додао је у свом обраћању присутнима.

Одмах по завршетку званичног дела доделе признања делегација на челу са председником Скупштине Србије и председником Општине Стара Пазова обишла је једну од најновијих инфраструктурних инвестиција коју је реализовала локална самоуправа – новоуређени центар Старих Бановаца, једног од десет насеља које територијално обухвата Општина Стара Пазова.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter